INVESTIȚIE. Restaurant cu 400 de locuri construit într-o zonă pitorească a județului Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8638 Vizualizări

INVESTIȚIE. Restaurant cu 400 de locuri construit într-o zonă pitorească a județului Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul ”Demolare clădire existentă (grajd C.F. nr. 50153/ Găleşti/ Sânvăşii, nr. 166, județul Mureş) – Construire complex restaurant cu servicii conexe necesare funcţionării, amenajări exterioare, parcări, platforme carosabile şi alei pietonale, împrejmuire la stradă cu porţi de acces auto şi pietonale branşamente la utilităţi, amplasare panouri fotovoltaice”, propus a fi amplasat în comuna Gălești, satul Sânvășii nr. 165, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 6 martie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține SC Pro Traditio SRL Gălești și prevede demolarea unui grajd de 753 de metri pătrați şi construirea unui complex restaurant cu suprafaţa construită de 2.240 de metri pătrați şi suprafaţa desfăşurată de 2.540 de metri pătrați, incluzând bucătăria cu spaţii anexe – zona de pregătire, depozit alimente, bucătărie rece şi bucătărie caldă, sală de consumaţie restaurant, vestiare şi grupuri sanitare pentru personal, grup sanitar pentru consumatori, terasă acoperită, precum şi pompe de căldură pentru încălzire şi boilere electrice pentru prepararea apei calde.

”Pe acoperiş se vor amplasa panouri fotovoltaice, de asemenea se vor amenaja circa 250 de locuri de parcare pe o suprafaţă de 4.000 de metri pătrați. Capacitatea restaurantului va fi de circa 400 de locuri. Regimul de înălţime propus este P+M (parţial), la mansardă sunt concepute birouri administrative”, se menționează în document.

Alex TOTH

Foto: https://www.freepik.com/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE