O nouă investiție privată prinde contur în Sângeorgiu de Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3674 Vizualizări

O nouă investiție privată prinde contur în Sângeorgiu de Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul ”Construire hală de producție pentru mecanică generală”, propus a fi amplasat în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor nr. 16/B, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 20 februarie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține SC DSU Mureș SRL Târgu Mureș și prevede construirea unei hale de producţie (prelucrări piese metalice), cu regim de înălţime parter, pe un teren cu suprafața de 10.600 de metri pătrați.

”Clădirea va fi compartimentată astfel: atelier de producţie – suprafață de 600 de metri pătrați, spaţiu de tratament termic pentru producţia existentă de nituri – suprafață de 300 de metri pătrați, atelier de sculărie – suprafață de 200 de metri pătrați, anexe – vestiare, birou de producţie – suprafață de 186 de metri pătrați”, se menționează în documentul citat.

(Redacția / Foto: https://www.freepik.com/ )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE