Aplicație mobilă pentru studenții UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

Aplicație mobilă pentru studenții UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au anunțat luni, 11 martie, pe pagina oficială de Facebook a instituției academice, lansarea celui mai nou instrument digital al universității- aplicația mobilă “UMFStart”, care permite studenților să fie la un “click” distanță de informația dorită.

„Tinerii care intră astăzi în universități sunt obișnuiți cu o lume conectată la telefonul mobil, o lume în care își gestionează o mare parte din viață prin diverse aplicații digitale. De aceea, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș continuă să-și sporească investițiile în aplicațiile mobile și în serviciile digitale, urmărind astfel ca studenții să devină mai implicați în viața universitară și, indirect, mai activi”, au precizat reprezentanții universității în cadrul postării.

Aplicația a fost creată prin proiectele FDI 2022 și 2023, pe domeniul Internaționalizare, coordonate de prof. Univ. dr. Angela Bordea. Aplicația poate fi descărcată de pe Google Play și App Store.

M.R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE