Futsal: Debut cu dreptul în play-out Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

Futsal: Debut cu dreptul în play-out

Echipa de futsal din cadrul CSM Târgu Mureș a început cu dreptul prima etapă din play-out a Ligii I.

Potrivit CSM Târgu Mureș, rezultatul meciului a fost următorul:

Luceafărul Buzău – CSM Târgu Mureş: 3-7 (3-3)

Marcatorii din cadrul acestui meci au fost: Barbocz Norbert 3x, Cristian Nicola, Cherteş Patrick, Raul Pogăcean și Tifán Norbert.

După primele 10 minute ale primei reprize, mureșenii conduceau pe tabelă cu 2-0, însă cu 5 minute înainte de pauză gazdele au preluat și conducerea. Echipele au mers în vestiare după prima repriză cu o egalitate, deoarece Barbocz a reuşit să egaleze în penultimul minut.

În cea de-a doua parte a meciului apărarea a funcționat foarte bine, iar mureșenii nu le-au mai permis gazdelor să marcheze, ceea ce a consemnat o victorie foarte importantă în economia retrogradării.

„Am început cu dreptul play-out-ul, asta a fost și dorința mea. Am făcut o primă repriză slabă, unde după ce am condus cu 2-0, gazdele au întors rezultatul. În pauză i-am certat puțin și în repriza a doua a fost o singură echipă pe teren, adică noi. Felicit toți jucătorii și staff-ul și aștept același deznodământ la Șimand, unde dacă învingem suntem matematic salvați de la retrogradare și ne îndeplinim obiectivul”, a declarat antrenorul Cosmin Gherman, pentru CSM Târgu Mureș.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE