Georgiana Lircă, aproape de aur Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Georgiana Lircă, aproape de aur

Sportiva Georgiana Lircă a participat în acest sfârşit de săptămână la puternicul turneu internaţional Memorialul „Dan Kolov – Nikola Petrov” de lupte, care s-a desfășurat în capitala Bulgariei și a reprezentat România la categoria 57 kilograme feminin.

Potrivit CSM Târgu Mureș, chiar dacă este încă la categoria tineret, Georgiana a participat pentru prima oară la senioare, unde a reuşit calificare în finală şi a fost la o fracţiune de secundă de aurul competiţiei.

În sferturi, Georgiana a învins-o pe bulgăroaica Syuleymanova, iar în semifinale a trecut clar cu 12-3 de chinezoaica Zhang. Totodată, în finală a întâlnit o altă sportivă din Asia, coreanca Youngjin Kwon.

„Georgiana a început foarte bine meciul, şi-a creat un avantaj consideabil, a condus şi cu 9-2 spre finalul confruntării, dar din păcate lipsa experienţei şi-a spus cuvântul.

Sportiva din Coreea de Sud a început o acţiune în disperare de cauză cu câteva secunde înainte de final şi a terminat-o exact când timpul de luptă expirase. Antrenorii naţionalei au cerut un challenge, dar degeaba, coreanca a câştigat în extremis cu 11-9”, se precizează pe pagina CSM Târgu Mureș.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: csmtgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE