Polo: Test util pentru fetele de la CSM Târgu Mureș Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Polo: Test util pentru fetele de la CSM Târgu Mureș

Echipa de polo din cadrul CSM Târgu Mureș antrenată de către Cristian Ispir a primit din nou vizita formaţiei Școala Sportivă numărul 4 Gheorghe Osipov, din Chişinău.

„Oaspeţii din Republica Moldova se opresc din drum de aproape fiecare dată la Târgu Mureş pentru a juca un amical cu echipa noastră, având o relaţie foarte frumoasă”, se precizează pe pagina CSM Târgu Mureș.

Antrenorul echipei a fost foarte bucuros, deoarece acum a avut posibilitatea de a verifica în faţa unei echipe de fete lucrurile noi pe care acestea le-au învăţat.

„Sunt foarte mulţumit de această ocazie ivită. Chiar dacă au început un pic deconcentrate, după prima repriză ne-am adunat, ne-am mobilizat, am reuşit să profităm în atac de spaţiile avute, am organizat mai bine apărarea. Suntem pe un drum bun înaintea ultimului turneu din campionat. Sper ca fetele să se pregătească bine, să se concentreze şi să aibă încredere în ele”, a declarat Cristian Ispir.

Totodată, antrenorul speră ca înaintea ultimului turneu naţional din aprilie să mai aibă un test și are în vedere organizarea unui turneu amical de fete după terminarea campionatului.

(D.C.)

Sursa foto: csmtgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE