VIDEO – Agresiune la Colegiul ”Papiu”! Profesoară lovită ”cu pumnii și picioarele” de un elev! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5660 Vizualizări

VIDEO – Agresiune la Colegiul ”Papiu”! Profesoară lovită ”cu pumnii și picioarele” de un elev!

Polițiștii mureșeni au fost sesizați luni, 11 martie, în jurul orei 10.00, în mod direct de către reprezentanții Colegiului Național ”Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș cu privire la faptul că în cadrul unei ore de curs, de la clasa a VIII-a, s-ar afla în derulare un posibil conflict.

”Polițiștii de ordine publică (proximitate), alături de polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că un elev de 15 ani, din clasa a VIII-a, s-a urcat în timpul orelor de curs pe un dulap și a arătat gesturi obsecene cadrului didactic. Tânărul a manifestat un comportament necooperant față de polițiști, fiind imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș, unde a fost invitată și mama acestuia, pentru clarificarea stării de fapt și lămurirea situației. De asemenea, tânărului i-a fost aplicată o sancțiune contravențională, cu amenda, în valoare de 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.  

Conform sursei citate, în jurul orei 12.35, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții aceleiași unități de învățământ cu privire la o faptă de agresiune.

”La fața locului, polițiștii au stabilit că același tânăr ar fi aplicat lovituri cu pumnii și picioarele cadrului didactic îndrumător, manifestându-se recalcitrant în continuare. Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție alături de părintele său, în vederea continuării cercetărilor și luări măsurilor legale care se impun”, a mai menționat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Vom reveni.

UPDATE:

https://www.zi-de-zi.ro/2024/03/11/video-profesoara-de-la-papiu-lovita-cu-pumnii-de-un-elev-de-clasa-a-viii-a-vei-muri-in-chinuri/

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE