S-a încheiat etapa județeană a competiției ONSS Fotbal – Cupa ISF Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 280 Vizualizări

S-a încheiat etapa județeană a competiției ONSS Fotbal – Cupa ISF

Competiția ONSS Fotbal – Cupa ISF, la care au participat copiii din categoria de vârstă U14, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, a ajuns la final.

Astfel, vineri, 15 martie, s-a desfășurat etapa județeană, unde sportivii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 1 Târgu Mureș au disputat ultimul meci împotriva celor de la Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu” din Reghin.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar pentru a se decide echipa câștigătoare, aceștia au executat lovitura de departajare (7 metri), unde echipa din Reghin a câștigat și vor reprezenta astfel județul Mureș la faza regională.

„Această finală a reprezentat pentru noi al doilea meci contra Școlii Gimnaziale ‚Alexandru Ceușianu. În grupe, primul meci sa terminat 2-2, iar în finală am condus 2-0, dar ne-au egalat la 2-2 și au urmat loviturile de departajare, unde ei au fost mai inspirați, mai norocoși. Felicităm Ispectoratul Școlar Mureș pentru că a delegat oameni inimoși pentru a organiza acest eveniment, unde au participat atâția copii în spiritul fair play. Felicităm adversarii și le urăm mult succes mai departe.

Pentru noi este o performanță foarte mare că am reușit să îi mobilizăm pe copii să creadă în șansa lor. Pentru noi, scopul este da a reuși să integrăm în societate acești copii. Până la urmă nu este vorba despre cine câștigă sau cine pierde, este vorba despre dezvoltare și educație prin sport”, a declarat prof. Albu Balint.

„Copiii s-au simțit foarte bine, iar competiția a fost organizată foarte bine. Nu s-au întâmplat accidentări, nu au fost probleme de disciplină. Din punctul meu de vedere, totul a decurs perfect și corect. În ceea ce privește echipa noastră, am câștigat la limită cu multe peripeții. În finală am fost conduși cu 2-0 și am revenit cu greu. Copiii au fost foarte dezamăgiți, dar în cea de-a doua repriză au reușit să facă o egalare, iar finala s-a decis la departajare, la 7 metri, când a câștigat echipa noastră.

Este un joc psihologic. Echipa noastră a avut avantajul de a avea doi portari. Un portar de fotbal care și-a făcut foarte bine treaba în timpul jocului și am avut un portar de handbal în rezervă. La loviturile de departajare, portarul de handbal a făcut diferența și așa am reușit să câștigăm acest turneu. Suntem foarte fericiți”, a declarat prof. Damo Kalman.

Echipa din Reghin va reprezenta județul Mureș la faza regională, unde vor concura cu alte cinci echipe, din județele Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita și Cluj.

Etapa regională se va disputa în județul Mureș, iar datele exacte cu privire la dată, locație și oră vor fi comunicate ulterior, după ce vor fi stabilite.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE