Un nou proiect imobiliar prinde contur pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3677 Vizualizări

Un nou proiect imobiliar prinde contur pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș

Aleși locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide joi, 28 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării documentației de urbanism ”Plan Urbanistic Zonal – Stabilire reglementări pentru construire locuințe colective cu servicii la parter”, cu Regulamentul local de urbanism aferent, pe un amplasament din Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 193-195.

Investiția va fi realizată pe un teren în suprafață de 1.298 de metri pătrați aflat în proprietatea SC Lialedor SRL și SC Dorimar Edil SRL și prevede construirea unei clădiri de locuințe colective cu servicii la parter.

”Clădirea propusă va avea regimul de înălțime D+P+4+5R și va fi dispusă izolat, retrasă față de aliniament și față de celelalte limite ale parcelei, în condițiile indicatorilor urbanistici, POTmax de 40% și CUTmax de 2,2. Accesele la imobil vor fi asigurate din strada Gheorghe Doja, iar la demisolul clădirii, din zona publică existentă pe limita laterală stânga. Parcările necesare vor fi amenajate exclusiv în incinta imobilului priprietatea inițiatorului PUZ, distribuite atât la sol, cât și la demisolul clădirii”, se menționează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE