Tranziție justă. Lista proiectelor aprobate pentru companii din județul Mureș Administratie
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 1122 Vizualizări

Tranziție justă. Lista proiectelor aprobate pentru companii din județul Mureș

A fost publicată lista intermediară a proiectelor evaluate, în cadrul programului Tranziție Justă, pentru lunile februarie și martie. „În calitate de Organism Intermediar pentru Programul Tranziție Justă, ADR Centru publică „Lista intermediară a proiectelor evaluate” a căror evaluare s-a finalizat în luna martie 2024, aferentă acțiunii „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenorialului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”, apelul adresat județului Mureș.Se aprobă încheierea Contract de locațiune, pe o perioadă de 2 (doi) ani de la semnarea contractului, cu posibilitatea de prelungire cu încă un an”, este precizat pe site-ul adrcentru.ro/.

Lista proiectelor evaluate. Tranziție justă județul Mureș

Potrivit documentului publicat pe site-ul ADR Centru, au fost aprobate finanțări pentru 7 proiecte depuse de companii din județul Mureș.
ALEOMI LAB SRL a obținut 85 de puncte pentru proiectul „Construirea unui laborator de cofetărie artizanală, demolare parțială corp”.
SHIRT SHOP SRL a obținut 82 de puncte pentru proiectul „Dezvoltarea activității prin demolare clădiri existente și realizare clădire apart-hotel amenajări exterioare și împrejmuire teren.
MDA INTERIORS SRL, pentru proiectul „Achiziție ultilaje și echipamente”, a obținut 78 de puncte.
CERAGRIM SRL, pentru proiectul „Demolare corp de clădire existent C1 și înființare unitate de preparare și procesare carne de porc și vită”, a obținut 86 de puncte.
ESTATE CUTE SRL, pentru proiectul „Construire complex turistic – format din vile și funcțiuni complementare; branșamente și amenajări exterioarte”, a obținut 83 de puncte.
EVER GREEN CONSTRUCTII SRL, pentru proiectul „Construire hală de producție nepoluantă cu parte administrativă, a obținut 80 de puncte.
ATLAS SPORT SRL, pentru proiectul „Construire hală depozitare”, a obținut 76 de puncte.

În document nu sunt precizate finațările obținute sau sumele solicitate. „Proiectele respective urmează să parcurgă în perioada următoare etapa de verificare a eligibilității și de contractare”, mai este precizat în anunț. „IMM-urile pot accesa o finanțare cuprinsă între 200.000 și 8 milioane de euro. Acest apel are alocată suma de 83.903.737 euro”, potrivit informațiilor de pe site-ul ADR Centru.

Programul Tranziție Justă județul Mureș, 277 milioane de euro

Bugetul total alocat Priorității 6 a PTJ – respectiv pentru dezvoltarea județului Mureș – este de 277.032.659 euro, din care 235.477.760 euro reprezintă contribuția din partea Fondului pentru Tranziție Justă și 41.554.899 euro contribuția națională.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE