Ne-a părăsit Ioan Aflat, decanul Baroului Mureş Eveniment
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 424 Vizualizări

Ne-a părăsit Ioan Aflat, decanul Baroului Mureş

Redacţia cotidianului “Zi de Zi” deplânge trecerea în nefiinţă a avocatului Ioan Aflat, decanul Baroului Mureş şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate pentru pierderea suferită. Potrivit site-ului baroul-mures.ro, corpul neînsufleţit al celui care a fost Ioan Aflat va fi depus la Capela Cimitirului din Sângeorgiu de Mureş sâmbătă, 5 ianuarie, iar înmormântarea va avea loc luni, 7 ianuarie, de la ora 13.00, la Cimitirul din Sângeorgiu de Mureş.  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Fie ca bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în lumea celor drepţi şi să-i dea odihnă veşnică. Transmit pe această cale familiei greu încercate sincere condoleanţe

  • Ne va lipsi tututor celor care l-am cunoscut…mai ales ca incep sa se imputineze oamenii buni! Caci a fost un om bun, un suflet mare, mereu cu o vorba buna, cu un zambet in priviri, plin de viata! Condoleante familiei!
    av. Valentin Bodea, baroul Brasov

  • În aceste momente grele, împărtăşesc durerea şi ma alătur cu multă compasiune familiei Aflat, la trecerea în nefiinţă a celui care a fost un om deosebit, cu suflet mare, bun, prietenos şi un bun vecin.
    Fie ca bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în lumea celor drepţi şi să-i dea odihnă veşnică. Transmitem pe această cale familiei greu încercate sincere condoleanţe.Relu Saracut,Edith Saracut şi fiul Cristian.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE