Ionuţ Fulea: „Toată lumea are-un dor” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

Ionuţ Fulea: „Toată lumea are-un dor”

2_2_53.jpgCunoscut publicului datorită piesei „Cântec de cătănie”, Ionuţ Fulea, unul dintre reprezentanţii de seamă ai generaţiei sale, este un artist interesant, cu o activitate muzicală diversă, cântând uneori acompaniat de maestrul Ioan Bocşa, interpreta Mariana Deac sau chiar de fratele său geamăn. Despre acestea, dar mai ales despre starea generală a folclorului, în următorul interviu.
Reporter: În ultima perioadă aţi apărut pe scenă alături de Ioan Bocşa, Mariana Deac sau fratele geamăn. Cum s-a ajuns la această formulă?
Ionuţ Fulea: E o formulă lejeră, reconfortantă, în care mă simt foarte bine şi-mi face mare plăcere să cânt. Ne-am găsit aşa, firesc, cu câteva vorbe la telefon şi apoi la repetiţii.
Rep.: Ce sentimente vă cuprind când veniţi la Târgu-Mureş, fiind invitat destul de des la noi?
I.F.: Lăsând la o parte „obligaţiile contractuale”, mie îmi plac ardelenii foarte mult, îmi place să cânt în oraşele din Ardeal. Şi precum ai spus şi tu, faptul că am parte de invitaţii destul de des la manifestări desfăşurate în Târgu-Mureş a adus acest oraş aproape de sufletul meu. Şi mă întorc cu drag şi dor de fiecare dată!
Rep.: Mulţumim pentru timpul acordat şi să ne încântaţi frumos diseară!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE