ASA pierde onorabil în faţa Sahtiorului FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

ASA pierde onorabil în faţa Sahtiorului

Divizionara secundă de fotbal ASA Târgu-Mureş a pierdut joi partida amicală disputată în Antalya, 0-2 în faţa campioanei Ucrainei, Sahtior Donetsk. Ambele goluri ale echipei lui Mircea Lucescu au fost înscrise în repriza secundă. ASA a oferit în prima parte o replică bună mult mai titratei adversare, cu o bară a lui Bumba, un şut al lui Voiculeţ, respins şi o intervenţie excelentă a lui Botoşer. Sahtior a punctat în minutele 47 şi 61. În partea a doua, cea mai mare ocazie i-a aparţinut spre finalul partidei lui Huiban, care a reluat cu capul pe lângă poartă centrarea lui Hanca. Ioan Ovidiu Sabău a folosit şi de această dată două formaţii diferite în cele două reprize.

În prima au evoluat: Botoşer- Tomozei, Gugu, Onicaş, Szilagyi- Sepsi, N’Doye- Buhăescu, Voiculeţ, Bumba- Hora.

Repriza a doua: Fejer- Hanca, Heil (65-Ugocian), Vârtic, Turcu- Alex. Dan, Petriş- Amauri, Ceaca (65-Candrea), Ologu (65-Huiban), Verdeş.

Sahtior Donetsk a început jocul cu: Sarnavskiy- Shevchuk, Chygrynskiy, Volovyk, Rakitskiy, Srna, Fernando, Hubschman, Ilsinho, Kobin şi Kryvtsov. Au mai intrat Nem şi Dentinho.

Vineri, ASA va disputa un nou joc amical, de această dată în compania formaţiei FK Gefest Karagandy, din liga 1 a Kazakhstanului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE