Cu coajă sau fără coajă? Cum se recomandă consumul merelor Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 80 Vizualizări

Cu coajă sau fără coajă? Cum se recomandă consumul merelor

stire consum mereCele mai multe coji de fructe şi legume sunt foarte bogate în vitamine, iar când le arunci nu te mai bucuri de beneficiile lor. Coaja merelor conţine aproape jumătate din totalul de fibre pe care le are acest fruct şi o treime dintre nutrienţi. Un studiu citat de worldhealthinfo.net arată că antioxidanţii din coaja merelor pot îmbunătăţi memoria. De obicei, fructele şi legumele pe care le găsim în supermarketuri au etichete ce conţin nişte coduri. Extrem de importante pentru sănătatea noastră, dar despre care nu cunoaştem mai nimic. Astfel, orice număr care începe cu cifra 9 înseamnă că produsul etichetat astfel este organic. Mai precis, solul utilizat pentru cultivarea şi creşterea produsului respectiv nu conţine deloc pesticide, îngrăşăminte, chimicale şi antibiotice. Alimentele ecologice nu numai că au un gust mai bun ci, potrivit dovezilor ştiinţifice, sunt şi mult mai sănătoase.

Sursa: „Ce se întâmplă doctore?”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE