<strong>Kim Kardashian ar fi deteriorat o rochie a lui Marlyin Monroe</strong> Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

Kim Kardashian ar fi deteriorat o rochie a lui Marlyin Monroe

Un colecţionar şi admirator al actriţei Marilyn Monroe a criticat compania care deţine o rochie celebră a fostei vedete hollywoodiene pentru faptul că i-a permis starletei de reality-show Kim Kardashian să poarte şi să „deterioreze iremediabil” acea creaţie vestimentară la seara de gală organizată la începutul lunii mai de Metropolitan Museum of Art din New York, informează AFP.


Pentru a-şi susţine afirmaţiile, Scott Fortner, un colecţionar ce deţine un site dedicat în întregime actriţei Marilyn Monroe, a publicat în această săptămână fotografii cu acea rochie crem decorată cu cristale pe care vedeta de la Hollywood a purtat-o atunci când i-a cântat „Happy Birthday Mr. President” lui John F. Kennedy în 1962.

În prima serie de imagini apare, potrivit spuselor sale, faimoasa rochie a lui Marilyn Monroe aşa cum era ea înainte de Gala Met 2022. Fotografiile din a doua serie au fost realizate de un prieten al lui Scott Fortner duminică, în vitrina muzeului privat Ripley’s din Hollywood, după ce Kim Kardashian a purtat acea rochie.

Imaginile comparative par să arate mici rupturi ale materialului textil în jurul fermoarului din spate şi mai multe cristale lipsă sau altele care abia se mai ţin într-un singur fir în partea din spate a rochiei.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE