Lei scoşi la licitaţie de o grădină zoologică Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Lei scoşi la licitaţie de o grădină zoologică

Grădina zoologică din oraşul pakistanez Lahore va scoate la licitaţie,  12 dintre cei 29 de lei ai săi pentru a face loc animalelor al căror efectiv este în creştere, informează sâmbătă AFP.


Numărul felinelor mari de la Safari Zoo din Lahore (nord-est) este în prezent atât de mare încât leii şi tigrii au acces cu rândul în spaţiile dedicate lor, a declarat pentru AFP directorul adjunct al grădinii zoologice, Tanvir Ahmed Janjua.


Prin vânzare, „nu numai că vom elibera spaţiu, dar vom reduce şi cheltuielile pentru carnea cu care sunt hrănite”, a precizat el. Responsabilii grădinii zoologice, care găzduieşte de asemenea şase tigri şi doi jaguari, intenţionează să scoată la licitaţie, joi, 12 lei tineri, cu vârste cuprinse între doi şi cinci ani.


Ca urmare a acestei iniţiative, unii dintre apărătorii drepturilor animalelor, precum World Wildlife Fund (WWF), au reacţionat. În opinia lor, felinele mari ar trebui transferate la alte grădini zoologice, iar femelele ar trebui sterilizate sau ar trebui să li se administreze contraceptive.

AFP

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE