Tensiuni la o școală din Târgu Mureș! Învățătoare contestată de părinții unei clase! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 15534 Vizualizări

Tensiuni la o școală din Târgu Mureș! Învățătoare contestată de părinții unei clase!

Prof. Niță Fănică, inspector școlar general adjunct al județului Mureș, a confirmat joi, 1 septembrie, cu prilejul unei conferințe de presă organizată la sediul Instituției Prefectului – Județul Mureș, existența unor tensiuni între un grup de părinți și o învățătoare de la Școala Gimnazială ”Dacia” din Târgu Mureș.

”Da, în această dimineață a avut loc o ședință la nivelul Inspectoratului Școlar și s-a desemnat o echipă de inspectori care se deplasează chiar astăzi la Școala Gimnazială ”Dacia” pentru a analiza aspectele procedurale în ceea ce privește împărțirea copiilor pe formațiuni de studiu care au fost înscriși în clasa pregătitoare, respectiv oportunitatea ca unul dintre cadrele didactice să preia o asemenea clasă pregătitoare. Deci o echipă de inspecție se află astăzi la Școala Gimnazială ”Dacia” cu scopul de a soluționa situația sesizată de părinți”, a afirmat prof. Niță Fănică.

Potrivit informațiilor furnizate redacției Zi de Zi de către câțiva părinți din grup, motivul nemulțumirii îl constituie o învățătoare de la o clasă pregătitoare, despre care aceștia susțin că ar avea la activ mai multe mustrări din cauza unor abateri disciplinare grave.

Vom reveni.

Alex TOTH

Citește și:

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE