Zi de zi are 12 ani! Editorial
  • Aurelian Grama
  • 3 comentarii
  • 292 Vizualizări

Zi de zi are 12 ani!

111Mulțumim prietenilor Zi de zi! Stimă și respect partenerilor media și clienților care au încredere în brandul Zi de zi!

Cele mai sincere gânduri bune pentru redactorii și publicitarii, administratorii, difuzorii, contabilii, juriștii, editorii și redactorii șef sau managerii de la Zi de zi! Agențiilor și regiilor de publicitate, multe contracte și comenzi de acum înainte! Vă mulțumesc tuturor care ne citiți pe print și pe on line! Pe Facebook sau alte rețele de comunicare! Celor care încă nu ați reușit să faceți parte din viața mea – așa cum e sloganul ziarului – nici nu știți ce puteți câștiga!

Mulțumesc familiilor noastre care știu într-adevăr ce mare dragoste le oferim tuturor ce ne citesc și cu ce mare dragoste ne dăruim meseriei de jurnalist în România!

Urările de bine pot fi cuantificate în comenzi de publicitate, în abonamente plătite la ziar, în cadouri de nerefuzat de un jurnalist sau lucrător într-o fabrică de știri. Zi de zi! În ultimele 7 zile, pe lângă cele peste 15.000 de ziare din piață, am avut 53.000 de cititori unici pe www.zi-de-zi.ro …

Să fiți iubiți!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • La multi ani !

    Sper sa apuc ziua in care faceti investigatii jurnalistice !

    Doua idei : plicul de la doctor si averile dubioase ale unor „saraci doctori” si coruptia si ipocrizia din biserica ortodoxa ? Va incumetati sau se strica prieteniile ?

  • La multi ani si mult succes in continuare !
    Sper sa ajungeti ziua in care pixul de ziarist se va putea tine DREPT !

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE