Angajări la Consiliul Judeţean Mureş Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1285 Vizualizări

Angajări la Consiliul Judeţean Mureş

444Consiliul Judeţean Mureş organizează, în intervalul  26-29 iulie 2016, concurs de ocupare, prin recrutare, a unor funcţii contractuale vacante la Serviciul Administrativ Intervenţii – Direcţia Tehnică din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Mureş, după cum urmează:

inspector de specialitate I – 1 post;

operator maşină de marcat III – 1 post;

muncitor calificat IV (zidar) – 1 post

muncitor calificat IV (lăcătuş) – 1 post

muncitor necalificat II – 2 posturi

şofer autoutilitară – 1 post.

Concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1 din Târgu-Mureş, judeţul Mureş, astfel: proba scrisă în data de 26 iulie 2016, ora 10.00, proba practică în data de 26 iulie 2016, ora 14.00 şi interviul în data de 29 iulie 2016, ora 14.00.

Potrivit unui comunicat de presă semnat de Peter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, şi Paul Cosma, secretarul Consiliului Judeţean Mureş, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile prevăzute de articolul 3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice, bibliografia, conţinutul dosarului de înscriere la concurs sunt afişate la sediu şi pe site-ul instituţiei www.cjmures.ro.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunţului de concurs în Monitorul Oficial.

Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0265-263.211, interior 1233,1234.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE