Laboratorul de Techno, ediția a doua, la Uzina Foto Eveniment
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 585 Vizualizări

Laboratorul de Techno, ediția a doua, la Uzina Foto

lab techno foto_kay rossClub Avi și M2 organizează a doua ediție a party-ului Laboratorul de Techno la fosta Uzină Foto din cartierul Unirii – strada Plopilor nr. 9. Evenimentul e programat să înceapă vineri, 29 iulie, de la ora 23.00. De muzică se vor ocupa Resa, Scopter, Erik și Addo. „Biletul costă 25 de lei la fața locului. Detalii și informații suplimentare puteți obține pe mail, la avicolaevents@gmail.com. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.  Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Vă recomandăm să aveţi un act de identitate asupra dumneavoastră”, au anunțat organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului.

DJ-ii români, cei mai buni ambasadori

„Doar participând la un eveniment exclusiv de tehno poți înțelege cu adevărat de ce DJ-ii de tehno sunt unii dintre cei mai buni ambasadori ai României peste hotare. Ritmurile minimale completate de linii de bass sofisticate te captează și te țin pe ringul de dans ore în șir fără să realizezi dacă ai dansat 5 minute sau 5 ore fără oprire”, spun organizatorii.

Comunitatea techno, în creștere

„În Tîrgu-Mureș comunitatea techno este în continuă creștere, atrăgând fani de toate vârstele și din toate păturile societății. Muzica ce inspiră și dă naștere unor vibrații pozitive aparține în primul rând și-n primul rând celui ce o are la inimă, iar la Tîrgu-Mureș se iubește, se dansează și se fredonează din ce în ce mai mult pe ritmuri electronice”, mai spun aceștia pe facebook.

Atmosfera rave-urilor britanice și aroma petrecerilor berlineze

„Laboratorul de Techno vine în completarea pe care le promovăm în Club Avi, ne oferă o libertate mai mare de a ne concentra pe proiecții video sau decoruri abstracte. Desigur principalul ingredient rămâne muzica și știm că acolo nu e loc de rabat în privința sunetului, de aceea ne pregătim cu o linie de 20000de watt care va face ca toate party-urile să devină veritabile experiențe de viață”, adaugă organizatorii. Aceștia, prin seria de evenimente pe care au început-o în 17 iunie, își doresc să aducă în Tîrgu-Mureș „atmosfera rave-urilor britanice din anii 90 și aroma inimitabilă a petrecerilor berlineze de muzică house”.

Vineri va fi noaptea artiștilor locali

„Evenimentul din 29 iulie va fi doar cu artiști locali, Resa, Scopter, Erik si Addo. Următorul eveniment va fi în data de 2 Septembrie. Va fi unul de amploare mai mare, cu unii dintre cei mai căutați artiști români la momentul actual. De asemenea, vă așteptăm cu spectacole de efecte vizuale și vineri, 29 iulie, si pe 2 septembrie”, ne-a spus Silviu Cioloboc, unul dintre cei care se ocupă de organizarea evenimentelor de la fosta Uzină Foto.

Foto: Kay Ross (imagine de la prima ediție a Laboratorului de Techno)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE