Intervenție în Sântana de Mureș pentru salvarea unei persoane încarcerate sub un tractor Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

Intervenție în Sântana de Mureș pentru salvarea unei persoane încarcerate sub un tractor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș a fost solicitat duminică, 5 februarie, la ora 01.55, prin intermediul numărului de urgențe 112, să intervină în localitatea Sântana de Mureș pentru căutarea și salvarea unei persoane rămase încarcerată sub un tractor în urma unui accident.
„La locul solicitării s-au deplasat forțe aparținând Detașamentului de Pompieri Târgu- Mureș, iar în sprijin a fost trimisă și grupa operativă a inspectoratului.
Avînd în vedere informațiile neclare pe care apelantul le-a pus la dispoziția salvatorilor s-a luat decizia ca, căutările să se desfășoare pe mai multe drumuri care au ca final aceeași locație, o stână de unde cei doi (apelantul și victima) au plecat spre sat. După 2 ore de căutări în condiții de ceață densă victima a fost găsită, preluată cu UTV și transportată la echipajul SAJ. Ambii au fost transportați la UPU pentru investigații amănunțite La succesul intervențiiei au colaborat și angajați ai Primăriei Sântana de Mureș conduși de domnul primar, Poliția din localitate și 2 echipaje S.A.J.Mureș”, se precizează într-un comunicat de presă al ISU Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE