Atenție la hoți! Cinci persoane din Târgu-Mureș, cercetate pentru nouă furturi din locuințe Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1031 Vizualizări

Atenție la hoți! Cinci persoane din Târgu-Mureș, cercetate pentru nouă furturi din locuințe

Cinci tineri din Târgu-Mureş, cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, sunt cercetaţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, pentru comiterea a nouă furturi, fapte prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de peste 30.000 de lei.
„La data de 9 februarie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Biroului Furturi cu mod de operare – Poliţia Municipiului Târgu-Mureş, au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, situate pe raza municipiului Târgu-Mureş. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că 5 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, toţi din Târgu-Mureş, în perioada decembrie 2016 – ianuarie 2017, ar fi comis nouă infracţiuni de furt calificat din locuinţe şi societăţi comerciale”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Mureș.
Potrivit IPJ Mureș, cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost identificate si ridicate bunuri şi obiecte provenite din comiterea unor astfel de fapte, respectiv laptopuri, bijuterii, ceasuri, parfumuri şi altele. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit recuperat aproximativ 25% din prejudiciul cauzat. Doi dintre tineri, de 19 şi 24 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale în vederea documentări întregii activități infracţionale.BIJU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE