Ioan Eugen Todoruț, prim-adjunct la Jandarmeria Mureș Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1132 Vizualizări

Ioan Eugen Todoruț, prim-adjunct la Jandarmeria Mureș

Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș are începând cu data de 15 iunie un nou prim-adjunct al inspectorului șef, în persoana colonelului Ioan Eugen Todoruț, împuternicit pentru o perioadă de şase luni prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române. Colonelul Ioan Eugen Todoruț și-a început cariera militară în anul 1991, activând în unitatea militară de la Gheorgheni pe funcțiile de comandant de pluton, comandant de companie, ofițer principal în statul major și șef al Catedrei de Ordine și Siguranță Publică, precum și împuternicit Inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț. Înainte de a fi numit în funcţia actuală, acesta a îndeplinit funcţia de împuternicit comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Obiectivele mele sunt multe, în primul rând aș dori să eficientizez activitatea și managementul inspectoratului. De asemenea, principalul meu atribut, conferit de fișa postului,  este organizarea și coordonarea misiunilor pe întreaga rază de competență a județului Mureș. Sper ca venirea mea să ducă la un plus de calitate în ce privește managementul inspectoratului. Sper ca situația operativă din județul Mureș să fie foarte bine cunoscută, să acționăm punctual, în primul rând în sprijinul cetățenilor, să asigurăm, așa cum ne sunt conferite de lege, să executăm în condiții ireproșabile întreaga gamă de misiuni ce revin jandarmeriei pe raza de competență a județului Mureș”, a precizat Colonelul Ioan Eugen Todoruț.

Mureșul este un județ sigur”

Deși venit la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș de puțin timp, impresile despre județul Mureș sunt pozitive pentru colonelul Ioan Eugen Todoruț. „Vreau să apreciez în primul rând gradul de cultură existent la nivelul județului Mureș. Scăderea considerabilă a intervențiilor jandarmilor are ca și principal motiv gradul de civilizație. În scurta perioadă pe care am petrecut-o la Târgu-Mureș mi-am făcut o impresie, și pot spune că Mureșul este un județ sigur, cu o rată a criminalității destul de scăzută. Fără nicio rezervă pot afirma faptul că județul Mureș este unul sigur, un județ bine controlat în care oamenii își văd de treabă, fără evenimente majore care să implice intervenții sau alte misiuni de amploare”, a subliniat colonel Ioan Eugen Todoruț .

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE