De la un castel la altul. 5 pentru Awake Eveniment
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 729 Vizualizări

De la un castel la altul. 5 pentru Awake

Dacă ai fost la Electric Castle, de ce să mai mergi și la Awake

Castelul arată mult mai bine – asta dacă nu ești ruinofil 🙂 Și s-ar putea să dai și de conte. Am auzit că niște băieți&fete lucrează la o aplicație: Unde-i contele? Se pare că o să primiți notificări, începând de la „Contele s-a trezit”, apoi pe unde trece și ce face, până la „Contele doarme, caută-ți cortul!”.

Nu o să ai nevoie de nicio aplicație ca să îți găsești prietenii. Locul e mai mic și nu încap atâția oameni ca la Bonțida.

Oportunități de business neexplorate. Dacă la edițiile anterioare, la Electric Castle, oamenii au mai făcut câte un ciubuc pe o cizmă, o pelerină, un sac de gunoi… și deja se cunoaște mișcarea. La Gornești s-ar putea să avem surprize, omu potrivit cu stocu potrivit poate da lovitura.

La Awake nu trebuie să-ți bați capu și să te prefaci că te interesează muzica underground. Headlinerii sunt mainstream. (Dacă nu știi cine-i Tom Odell… o să fie și alte scene.)

La Gornești o să fie și o bibliotecă – arată foarte mișto, poți să-ți faci poze cu câte cărți vrei – numai să le duci înapoi după aia că oamenii vor să le doneze. (Vezi mai multe pe facebook – AICI)

P.S.

Mulțumiri Louis-Ferdinand Céline pentru prima parte a titlului 🙂

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE