Share

Home / Cultură / Violete (muzicale) pentru fete cu Ana Maria Galea Band

Violete (muzicale) pentru fete cu Ana Maria Galea Band

Vineri, 23 martie, de la ora 19:00 în Cetatea Medievală, publicul târgumureșean este invitat la un delicat concert de jazz dedicat doamnelor și domnișoarelor, sub genericul „Violete pentru fete“. Vor evolua: Ana Maria Galea (voce), Daniel Csikos (pian), Alex Moldovan (vioară) – aflat la debut, Ciprian Parghel (contrabas) și Lucian Maxim (tobe).

Îndrăgita solistă Ana Maria Galea ne propune o trecere în revistă ale unor teme celebre din perioada interbelică. Cu siguranță că vă vor încânta refrene precum: „Violete pentru fete“ (compozitor Nicolae Kirkulescu), „Inimă, nu fi de piatră“ (compozitor Edmond Deda), „Trurli“ (compozitor Vasile Vasilache), „Vrei să ne-întâlnim sâmbătă seară“ (compozitor Ion Vasilescu), „Du-mă acasă, măi tramvai“ (compozitor Ion Vasilescu). Așadar, se deschide stagiunea de jazz în Cetatea Medievală cu o serie de cântece fermecătoare grupate într-un melodios buchet de „Violete pentru fete“.

Intrarea este liberă.

Evenimentul este oferit de către Primăria Municipiului Tîrgu Mureș tuturor târgumureșenilor melomani.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Camera K’Arte vă propune un eveniment inedit: „Cum consumați opera (de artă)?”

Ce se întâmplă de fapt în spațiul expozițional? Prin ce mijloace ne apropiem (de) opera …

Share
Share