Share

Home / Administratie / Anunţ important pentru înmatricularea unor categorii de autovehicule noi

Anunţ important pentru înmatricularea unor categorii de autovehicule noi

Instituția Prefectului  – Județul Mureș recomandă persoanelor fizice și juridice care au achiziționat autovehicule noi și neînmatriculate în România, din categoriile MI, M2 (autoturisme, microbuze) și N1 clasa I (autoutilitare ușoare), să se prezinte la Serviciului  Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Mureș până la data  de 31 august 2018, în vederea înmatriculării acestora.

„Data de 31 august 2018, este termenul limită de înmatriculare stabilit prin Directiva 2007/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 5 septembrie 2007 de stabilire a unui cadru pentru omologarea autovehiculelor și remorcilor, transpusă în legislația națională, după această data fiind interzise înmatricularea, vânzarea sau punerea în circulație a acestor vehicule. În vederea soluționării tuturor solicitărilor s-a stabilit programul de lucru cu publicul, de luni până vineri în intervalul orar 8.00 – 18.00”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs de recrutare la Consiliul Judeţean Mureş

Anunţ Consiliul Judeţean Mureş organizează în data de 12.02.2019, concurs de recrutare, pentru ocuparea unui …

Share
Share