Street Art Factory la Uzina Foto: se caută artiști de graffiti! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

Street Art Factory la Uzina Foto: se caută artiști de graffiti!

Pentru că cei de la avimag apreciază cultura urbană – acesta fiind de altfel unul din principalele motive pentru care promovează artiști locali și, în general, scena underground electronică românească, dar cu un accent pus pe demografic mureșean – au considerat oportună atragerea cât mai multor artiști urbani locali la Uzina Foto.

Acestora le-au permis să se manifeste pe plan artistic și să își promoveze talentul în fața sutelor de tineri de toate vârstele care trec săptămânal pragul Uzinei.

După muzică, visuals, film sau gastronomie, a venit timpul ca graffiti-ul să fie bine reprezentat la Foto prin intermediul vostru, al artiștilor grafferi din Târgu-Mureș și nu numai. Tocmai din acest motiv sunt invitați toți cei talentați în ale graffiti-ului la Avimag Daytime Session 3, sâmbătă, pentru a-și pune în valoare talentul pe zidurile halei fostei uzine Foto.

Iată și dimensiunea pereților ce intră în proiect:

Perete 1= 5,50m/2,20m
Perete 2= 4,80m/2,20m
Peretele din spatele pupitrului de DJ= 8,70 m/3m

Cei ce vor să decoreze zidurile vor beneficia de vopsele și alte produse necesare procesului artistic din partea organizatorilor.

Sunteți invitați toți cei talentați și interesați la Foto pentru a vă înscrie în lista artiștilor care vor decora zidurile și pentru a cunoaște mai bine spațiul disponibil.

Puteți scrie mesaj pe pagina oficială avimag (contact@avimag.net), sau îi puteți găsi pe organizatori la Foto de luni până vineri, între orele 12:00 și 18:00, sau la evenimentul avimag Daytime de sâmbătă.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE