Mesajul Inspectorului General al Jandarmeriei Române cu ocazia festivităților de începere a noului an școlar Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 682 Vizualizări

Mesajul Inspectorului General al Jandarmeriei Române cu ocazia festivităților de începere a noului an școlar

Cu ocazia festivităților de începere a noului an școlar, reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș au fost alături de elevi, profesori și părinți la unitățile de invățământ din aria de responsabilitate, ocazie cu care au transmis mesajul Inspectorului General al Jandarmeriei Române:

„Este o onoare deosebită pentru mine și, în același timp, o veritabilă bucurie să mă adresez dumneavoastră în această zi specială de mijloc de septembrie în care, potrivit unei vechi tradiții, se redeschid porțile instituțiilor de învățământ preuniversitar din țara noastră.

Acest moment, cu solemnitatea lui unică, trezește un amalgam de emoții în sufletele celor care îl împărtășesc.

Dacă pentru elevi – învățăcei mai mici sau mai mari –, înseamnă freamătul de început al unei noi călătorii spre cunoaștere, pentru noi, cei aflați în tumultul vieții adulte, momentul începerii școlii este marcat de nostalgia amintirilor.

Și nu cred să fie cineva care, indiferent de cât de mult timp s-a scurs de la finalizarea studiilor, să nu își aducă aminte chipul și numele acelor dascăli speciali care le-au marcat devenirea și le-au dat sensul drumului corect în viață.

Vă rog să îmi permiteți să folosesc acest minunat prilej pentru a reafirma preocuparea constantă și susținută a Jandarmeriei Române de a asigura – cu toată responsabilitatea – climatul de liniște și siguranță publică de care este nevoie pentru ca activitatea unităților școlare să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar integritatea elevilor și a personalului didactic să fie permanent protejată.

Totodată țin să îmi exprim convingerea că și în anul școlar care abia începe colaborarea dintre Jandarmeria Română și instituțiile de învățământ aflate în zona noastră de competență se va desfășura cu aceeași seriozitate și implicare – atribute specifice atât ofițerilor și subofițerilor jandarmi, cât și corpului profesoral.

Stimați profesori și părinți, instituția Jandarmeriei Române dorește să-și aducă contribuția la extraordinara dumneavoastră menire educativ-formativă și, împreună, să creștem oameni demni, respectuoși și capabili să ia hotărâri responsabile într-o societate din ce în ce mai complexă.

Jandarmeria Română vă dorește în anul școlar 2018-2019 mult succes, sănătate și spor la învățătură. Fie ca noul an școlar să însemne atât pentru copii și personalul școlii, cât și pentru părinți, satisfacții, împliniri, putere de muncă și multe bucurii!“

Cu deosebit respect,

Colonel Tiberiu Adrian FILIPAȘ
Inspector șef al I.J.J. Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE