„Cântec Vechi” cu violoncel, pian și literatură de calitate, la Teatru 74 Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

„Cântec Vechi” cu violoncel, pian și literatură de calitate, la Teatru 74

Proiectul „100 de ani în 100 de concerte”, ajuns în cea de-a doua săptămână de derulare, este organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Asociația Neumarkt Events și vă propune evenimente speciale care se vor desfășura în datele de 10 și 11 octombrie, la Târgu Mureș.

Miercuri, 10 octombrie sunteți invitați, începând cu ora 19.00, la Teatru 74 din Bastionul măcelarilor (Cetatea Medievală Târgu Mureș), pentru un recital de muzică clasică, poezie și proză românească, intitulat „Cântec Vechi”. Acesta va fi susținut de artiste târgumureșene: duo-ul format din Kecskés Ávéd Csilla (violoncel) și Ávéd Éva (pian) și actrița Laura Mihalache. Intrarea este liberă!

Atelierele din 10 și 11 octombrie au loc la Liceul Vocațional de Arte din Tîrgu Mureș și la Universitatea de Arte din Tîrgu Mureș. Primul atelier va fi susținut de prof. Renata Veer miercuri, 10 octombrie, între orele 12.00 și 15.00, și va avea tema „Motive în pictura românească”, iar cel de-al doilea atelier va fi susținut de prof. Univ. Dr. Radu Olăreanu joi, 11 octombrie, de la ora 18.00, și va avea ca temă „Interpretarea în teatrul românesc”.

Pentru înscriere sunteți rugați să să trimiteți un e-mail pe adresa neumarktevents@gmail.com cu numele, vârsta și numărul copiilor.
Intarea este liberă. Sunt disponibile 25 de locuri pentru fiecare atelier.

Organizatorul proiectului este UCIMR.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Ministerul Culturii și Identității Naționale.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

Parteneri: Exces Music, EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, România Pozitivă.ro
Parteneri Locali: Asociația Neumarkt Events, Municipiul Tîrgu Mureș, Teatru 74, Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș, Teatrul Ariel, Zi de Zi, agentiadecarte.ro

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE