Home / Eveniment / Filmul „Alice T.”, proiecție specială în cadrul Alter-Native Film Festival

Filmul „Alice T.”, proiecție specială în cadrul Alter-Native Film Festival

Distribuie

Filmul „Alice T.” va fi proiectat la Palatul Culturii în cadrul Alter-Native Film Festival vineri, 9 noiembrie, ora 18.15, în ziua lansării în cinematografe.

Conform descrierii de pe pagina de Facebook a filmului, Alice Tarpan are, la cei aproape 17 ani ai săi, o adolescență complicată. Nu e vorba doar de problemele de la școală, sau că nu e sigură cu cine a rămas gravidă, dar mai ales de faptul că mama ei adoptivă a aflat de toate astea.

La proiecţie vor participa regizorul Radu Muntean, co-scenaristul Răzvan Rădulescu şi protagonista filmului, actriţa Andra Isabela Guți, care a câştigat Premiul pentru interpretare feminină Leopardul de Argint la Festivalul de Film de la Locarno.

Radu Muntean: Alice T.

Radu Muntean: Alice T. – 2018, România-Franţa-SuediaFilmul va fi proiectat la festival în data de 9 noiembrie, în ziua lansării în cinematografe. La proiecţie vor fi prezenţi: regizorul Radu Muntean, coscenaristul Răzvan Rădulescu şi protagonista filmului, actriţa Anda Guţi, care a câştigat Leopardul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la LocarnoA filmet november 9-én vetítjük, amikor elkezdődik a hazai mozikban is a bemutatása. A vetítésen jelen lesz Radu Muntean rendező, Răzvan Rădulescu társ-forgatókönyvíró, valamint a főszerepet alakító Anda Guţi. Utóbbi az augusztusi Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon – ahol a film nemzetközi bemutatója volt – elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat.

Publicată de ALTER-NATIVE FILM FESTIVAL pe Joi, 25 Octombrie 2018

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Talismanele primăverii, comercializate în centrul Târgu Mureșului

Distribuie Târgu Mureșul celebrează apropierea tot mai tangibilă a primăverii prin intermediul unui eveniment impregnat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.