OCPI Mureș angajează în Luduș, Târnăveni și Târgu-Mureș Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1441 Vizualizări

OCPI Mureș angajează în Luduș, Târnăveni și Târgu-Mureș

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș organizează concurs în perioada 28 decembrie – 4 ianuarie 2019, anunță Monitorul Oficial.

La Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Luduș, Serviciul Publicitate Imobiliară, se caută un registrator principal debutant, pe perioadă nedeterminată.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare cu licență sau absolvite cu diplomă, specializarea drept, vechimea în specialitate nefiind necesară.

La Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Târnăveni, Serviciul Publicitate Imobiliară, se caută un registrator principal, gradul II, pe perioadă nedeterminată.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare cu licență sau absolvite cu diplomă, specializarea drept și o vechime în specialitate de minimum 6 luni.

La Serviciul Cadastru, Biroul Înregistrare Sistematică, se caută un consilier cadastru gradul II, pe o perioadă determinată de 36 de luni, pentru implementarea Programului Național de Cadastru și Carte Funciară.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare cu licență sau absolvite cu diplomă, specializarea cadastru, geodezie, topografie, măsurători terestre și cadastru și o vechime în specialitate de minimum 6 luni.

Dosarele se pot depune până în 17 decembrie, ora 16.30 la sediul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară din Târgu-Mureș, str. Căprioarei, nr. 2. Vor urma proba scrisă în 28 decembrie de la ora 11.00 și interviul în 4 ianuarie, ora 11.00, la sediul instituției.

Pentru mai multe informații, sunați la numărul de telefon 0265 211 338, interior 28 (Valentina Simon).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE