„Creatori de Viitor”, proiect promițător pentru tinerii cu performanțe Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

„Creatori de Viitor”, proiect promițător pentru tinerii cu performanțe

111Între 23 – 29 iulie 2016 va avea loc în Cluj-Napoca cea de a treia ediție a proiectului „Creatori de Viitor – Champions United”, program care presupune dezvoltarea tinerilor pe paliere multiple.

Orașul de pe Someș va avea șansa să găzduiască elevi de liceu cu performanțe deosebite în educație, cultură, sport și leadership școlar, profesori de top din România, precum și o serie de personalități din diverse domenii, în calitate de mentori. Proiectul este organizat de Asociația 11even, în parteneriat cu Kaufland România, Ministerul Educației Naționale, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, precum și cu o serie de alți parteneri instituționali, centre culturale, parteneri corporate și media, informează site-ul oficial www.creatorideviitor.ro.

Selecția participanților este exclusiv pe bază de aplicație online, în funcție de diferite criterii menționate de organizatori: performanțele obținute la olimpiade naționale și internaționale la diverse discipline școlare, premiile și medaliile obținute de concursuri în domeniul creației artistice sau la diverse discipline sportive. O atenție specială este acordată și acelor elevi cu implicare deosebită în voluntariat și în proiecte extra-școlare. Perioada de aplicații continuă până la sfârșitul lunii aprilie. Datorită sprijinului oferit de partenerul principal al proiectului, Kaufland România, precum și al celorlalți susținători, liceenii selectați vor vor avea șansa să participe în mod gratuit la „Champions United”.

(I.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE