Centru invadat de flori Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Centru invadat de flori

798_Centru.gifCentrul oraşului este de ieri invadat de flori. Direcţia Silvică Mureş a deschis cea de-a şasea ediţie a expoziţiei de flori “Grădina Silvică”, un eveniment organizat în colaborare cu Primăria oraşului Târgu Mureş. Expoziţia este deschisă publicului zilnic între orele 10-20 până sâmbătă şi expun un număr de 13 firme de amenajări interioare. La deschidere au participat Cristian Chirteş, directorul Direcţiei Silvice Mureş, Ciprian Dobre, prefectul judeţului Mureş, preşedintele CJ Mureş Lokodi Edita, primarul Dorin Florea, purtătorul de cuvânt al primărirei Marius Paşcan, directorul Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Mureş, Emilia Leah, şi fostul preşedinte al CJ Mureş, Virag Gyorgy.
Târgumureşenii au la dispoziţie o gamă largă de produse pentru amenajarea şi însufleţirea grădinilor sau spaţiilor interioare oferite de 13 firme de amenajări: flori, arbuşti, mobilier de grădină sau unelte de grădinărit electrice. Preţurile oscilează de la câteva zeci de mii de lei la un milion.
Deschiderea expoziţiei a fost şi prilej pentru mici discuţii de culise, precum cea dintre prefect şi Emilia Leah, sau de curtoazie între primar şi prefect. Şi, profitând de prezenţa presei, Dorin Florea a ţinut să-i ofere trei trandafiri preşedintei CJ Mureş, Lokodi Edita. Atmosfera a fost destinsă şi de intervenţia lui Virag Gyorgy care a îndemnat fotoreporterii să se bucure de moment pentru că “aşa ceva n-o să mai vedeţi în cinci ani de zile”.
Totul s-a încheiat rapid când ploaia a alungat oficialităţile, la expoziţie rămânând doar cei care căutau produsele oferite şi nu evenimentul în sine.

Cătălin HEGHEŞ

Nu are rost să joc teatru, anul acesta sunt supărat… Ipocrizia domină România. Nu am reuşit să coabităm spaţiile verzi cu parcările. Nu am reuşit să fac ceea ce am promis.

Dorin Florea, primar Târgu Mureş

Trebuie să facem ceva şi cu spaţiile verzi din centru. Aş vrea ca la vară acestea să fie pline de trandafiri… Problema este că, după cum spuneau cei de la sere, seara plantează florile, iar dimineaţa acestea dispar.

Lokodi Edita, preşedinte CJ Mureş

Aceasta este cea de-a şasea ediţie, cea mai reuşită de până acum atât din punct de vedere al numărului de firme participante cât şi din punct de vedere al numărului de vizitatori. Preţurile la produsele oferite de Romsilva sunt promoţionale, foarte apropiate de preţul de producţie. Cele mai ieftine produse sunt arbuştii de gard viu care costă 15.000 mii de lei, iar cele mai scumpe sunt magnoliile care ajung la 150.000 de lei.

Cristian Chirteş, directorul Direcţiei Silvice Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE