O.N.G.-uri la Sărbătoarea Castanului Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

O.N.G.-uri la Sărbătoarea Castanului

799_ONG.gifSărbătoarea Castanului programată pentru ziua de 7 mai se va ţine în Piaţa Cetăţii. Zvonul despre mutarea acestei manifestări în parcul Turnului Cizmarilor a fost dat de cei care au considerat piaţa sufocată de tarabele cu obiecte de artizanat ale comercianţilor. În opinia organizatorilor, această mutare ar fi dus la schimbarea denumirii Sărbătorii, deoarece în acel parc nu se află nici un castan. Forfota şi afluxul de turişti din Piaţa Cetăţii au fost alte argumente pentru a păstra manifestarea în locul consacrat.
La Sărbătoarea Castanului mai multe organizaţii neguvernamentale din Sighişoara vor avea standuri proprii prin care vor informa populaţia despre activitatea acestora. Scopul manifestării este "o mai bună cunoaştere, interactivă, a ONG-urilor care activează pe plan local" precum şi mediatizarea măsurii de alocare a 1% din impozit pentru acestea.
Până acum, fundaţiile Veritas, Luminiţa copiilor, Cercetaşii României, Clubul Copiilor din Sighişoara, Asociaţia Femeilor şi Casa de Cultură şi-au confirmat participarea la eveniment.
Programul artistic include spectacole de dans şi muzică, susţinute de micii dansatori de la Clubul Copiilor şi de două trupe de dans ale Casei de Cultură. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE