''Din dragoste pentru automobil'' Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

''Din dragoste pentru automobil''

813_DinDragoste.gifNoul Passat şi-a făcut intrarea în Târgu Mureş printr-un show spectaculos, care a lăsat mască spectatorii prezenţi în Cetate la evenimentul organizat de dealerul local
Auto Top. Lansarea de joi a fost cea mai reuşită dintre câte au văzut până acum mureşenii, în ciuda vremii urâte, care a dat bătăi de cap organizatorilor.

Ploaie, multă lume, o maşină lipsă, organizatori care se uitau îngrijoraţi spre cerul înnorat. Cam aşa a început spectacolul prilejuit de lansarea noului Passat.
Răbdarea invitaţilor, care au aşteptat înfriguraţi, la propriu, mai bine de o oră, sub corturile care-i fereau de ploaia măruntă, a fost răsplătită.
Regia evenimentului a fost impecabilă. După ce Adrian Grosu, directorul Auto Top, a făcut o scurtă prezentare a mărcii şi un istoric al modelului Passat, spre surprinderea tuturor, a început o piesă de teatru.
Când lumea se aştepta mai puţin, din cer a picat şi maşina lipsă: noul Passat. A fost adus în cetate cu o macara, sub privirile nedumerite ale publicului rămas "ca la dentist". Oameni de afaceri, reprezentanţi ai presei, personalităţi locale, toţi au privit cum peste zidurile cetăţii se înalţă noul Passat, după care coboară în faţa lor. Pe nesimţite, în scenă au mai intrat încă două Passaturi, în luminile reflectoarelor.
Timp de 20 de minute s-a stat la coadă pentru a urca la volanul celor trei maşini aduse în cetate. După ce agitaţia s-a mai domolit, a urmat ultima surpriză a serii. Focurile de articificii pregătite de organizatori au durat alte 5-10 minute, completând cu succes impresia lăsată invitaţilor de vedeta serii…

Despre maşină numai de bine…

Noul Passat este o îmbinare a tehnologiei germane cu un design clasic şi totodată inovator. Silueta atletică şi liniile puternice reprezintă noile tendinţe pe care Volkswagen le impune odată cu acest model. O gamă de opt motoare, din care şapte cu injecţie directă, cutia de viteză DSG, un nou tren de rulare, un nou sistem de pornire-oprire a motorului sau telefonul încorporat cu tehnologie bluetooth sunt doar câteva noutăţi pentru Passat B6. Cu nişte dotări în varianta standard demne de invidiat şi un preţ sensibil egal cu cel al vechii generaţii, noul Passat se va impune fără probleme pe piaţă. Ca să vă dăm şi cifre, noul Passat are, în varianta de echipare cu un motor de 1.6 l, la 102 CP şi cutie de viteze manuală în cinci trepte, un preţ CIP de 16.213 euro.
Începând de ieri, maşina este expusă la Auto Top, dealerul local al mărcii Volkswagen, din comuna Corunca. Acolo îl puteţi admira şi chiar testa în zilele ce urmează.

Cătălin HEGHEŞ
catalin@zi-de-zi.ro

"Această lansare ne-am propus să rămână în mintea invitaţilor ca evenimentul auto al anului. Ideea cu macaraua, fără falsă modestie, a fost a mea şi vreau să asigur pe toată lumea că totul s-a întâmplat în condiţii de maximă securitate, după multe calcule şi probe. În materie de lansări este o ştachetă pe care am ridicat-o foarte sus, însă anul acesta vom mai avea încă vreo cinci lansări, care sperăm să fie cel puţin la fel de reuşite. Passatul a meritat o astfel de lansare pentru că, deşi nu a avut parte de multă publicitate, a fost cel mai bine vândut model din gama Volkswagen. Targetul nostru pentru acest an este cel puţin 100 de Passaturi vândute",
Adrian Grosu
director Auto Top,dealer Volkswagen

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE