Acum, credit instant doar cu buletinul Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 234 Vizualizări

Acum, credit instant doar cu buletinul

874_Acum.gifPuţină istorie

Pe o piaţă caracterizată de o dinamică accentuată, cum este piaţa românească de retail, marile companii dau tonul schimbării mecanismelor de creditare.
De la cea mai mica dobândă şi cele mai mici rate, ALTEX a urmărit în continuare accesibilizarea creditului de consum, transformându-l în scurt timp într-una dintre cele mai căutate modalităţi de finanţare de pe piaţa românească.
Pornind la îceputul anului trecut prin reducerea dobânzilor, continuând apoi cu eliminarea girantului şi a avansului, ALTEX a lansat în premieră pentru România, în octombrie 2004, creditul de consum doar cu buletinul. O măsură revoluţionară, pentru piaţa românească de retail, care urmărea facilitarea accesului larg al populaţiei la credite şi care reducea drastic birocraţia specifică sistemelor tradiţionale de creditare, prin eliminarea documentaţie suplimentare.
Ideea a fost extinsă şi, pentru a dovedi că serviciul financiar credit doar cu buletinul este într-adevăr unul eficient şi nebirocratic, clienţilor ALTEX şi Media Galaxy li se oferă posibilitatea de a obţine credit instant.
"ALTEX a fost primul retailer care a lansat creditul de consum doar pe baza buletinului şi este în continuare singurul care oferă cu adevărat credit doar pe baza actului de identitate. Proba cea mai bună este creditul instant doar cu buletinul, adică răspunsul la cererea de creditare, dat în maxim două ore de la aplicaţie, fără ca veniturile solicitanţilor să fie confirmate de către angajator, prin cereri transmise pe fax şi fără a cere clienţilor facturi de utilităţi sau diverse alte documente, cu excepţia buletinului de identitate. Acest lucru arată justeţea şi simplitatea sistemului", spune Dan Crăciun, Director Credite de Consum la ALTEX.

Confortul garantat de servicii financiare inovatoare

Aşadar, clienţii ALTEX pot experimenta acum cele mai facile modalităţi de obţinere a creditului. Tot ceea ce trebuie să facă aceştia este să îşi aleagă produsele dorite, să se prezinte cu buletinul la biroul de rate pentru a li se completa cererea de credit, urmând ca în două ore să fie contactaţi pentru răspunsul final. În cazul în care răspunsul este afirmativ, în zece zile, clienţii vor primi acasă, prin Poştă, cardul de credit ERS, iar produsele şi le vor putea lua imediat după aprobarea creditului.
Sistemul de creditare doar cu buletinul, acordat în doar două ore, înglobează două produse
într-unul singur: card de credit şi credit de consum.
O dată aprobat cardul de cresdit ERS, deţinătorului i se oferă posibilitatea să efectueze un număr nelimitat de tranzacţii în limita plafonului acceptat. Mai mult, limita de credit se reîntregeşte după ce acesta este rambursat.
Creditul instant doar cu buletinul se obţine direct, fără să fie nevoie de deplasare la bancă, iar adeverinţele de salarizare şi alte documente doveditoare sunt eliminate, fiind necesară doar prezentarea actului de identitate.
Valoarea maximă a creditului instant doar cu buletinului este de 40 de milioane de lei. Aceasta include toate costurile de creditare, fapt pentru care poate varia în funcţie de perioada pentru care a fost acordat creditul.
Astfel, pentru un credit extins pe o durată de până la şase luni, valoarea produselor poate fi de maxim 35.000.000 lei. Pentru un credit pe o perioadă de un an, valoarea produselor poate fi de maxim 33.000.000 lei.
Pentru un credit pe doi ani se pot cumpăra produse în valoare maximă de 30.000.000 lei, iar pentru un credit pe o perioadă de trei ani, valoarea produselor poate fi de maxim 27.500.000 lei. Dacă solicitantul optează pentru o perioadă de creditare de patru ani, valoarea produselor va fi de maxim 25.500.000 lei, în vreme ce, în cazul unei perioade de creditare de 5 ani, valoarea produselor nu va depăşi 24 de milioane de lei.
Viitor cu mai mult confort pentru toţi
Probabilitatea de acordare a creditului este aceeaşi, indiferent de perioada de creditare aleasă iar răspunsul este primit în două ore.
Creditul instant doar cu buletinul nu este restrictiv, salariaţii nu sunt singurii care pot apela la acest sistem, în egală măsură şi pensionarii se pot bucura de facilităţile oferite de această metodă de finanţare.
Condiţiile principale pentru ca o persoană să poată beneficia de creditul instant doar cu buletinul este ca aceasta să realizeze un venit minim de 2.250.000 de lei şi să aibă vârsta cuprinsă între 20 şi 65 ani, şi nu în ultimul rând, să fie de cetăţenie română
Magazinele ALTEX şi cele cinci electrocomplexuri Media Galaxy devin singurele locuri de unde clienţii pot beneficia de avantajele celui mai facil mod de finanţare: credit instant, doar cu buletinul.
Cei care doresc să se convingă de avantajele acestui servicu financiar pot vizita magazinele din reţeaua ALTEX şi ALTEX MEGASTORE sau electrocomplexurile Media Galaxy din Bucureşti, Cluj şi Iaşi.

Pentru mai multe informaţii, clienţii pot apela la Serviciul Relaţii Clienţi ALTEX, la numerele de telefon: 08010ALTEX (adică 0801025839), valabil în toată ţara cu taxare locală sau la *ALTEX (adică *25839) valabil în reţelele mobile Orange şi Connex, cu abonament sau cartelă prepaid, cu taxare în reţea. De asemenea, pot fi solicitate informaţii la Serviciul Relaţtii Clienţi prin e-mail, la adresa: relatiiclienti@altex.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE