Să fiţi frumoase! Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 23 Vizualizări

Să fiţi frumoase!

3074_sa.gif
Frigul este un duşman declarat al tenului, dar dacă este îngrijit cum trebuie, fără mari eforturi, pielea nu este afectată deloc de gerul care se anunţă în aceste zile.
Tenul necesită în această perioadă o atenţie specială, dacă femeile doresc să aibă o piele curată, luminoasă, cu aspect sănătos. Zilnic, dimineaţa şi seara, tenul se demachiază, după care se aplică o cremă emiloientă. Săptămânal se recurge la un peeling. Faţa se masează cu mişcări circulare, de preferat cu peria pentru faţă, pentru a se îndepărta particulele de piele moartă de la suprafaţă. Se face o mască indicată pentru sezonul rece pentru toate tipurile de ten. Se ia o banană coaptă bine, o linguriţă de miere şi o linguriţă de ulei de măsline. După ce se pasează bine, banana se amestecă cu mierea şi uleiul. Se aplică pe faţă într-un strat mai gros şi se lasă să acţioneze 15-20 de minute. După care se îndepărtează cu apă călduţă şi se aplică o cremă hidratantă de zi.
Această reţetă este recomandată de cosmeticiana de la salonul “Romeo şi Julieta", deschis anul trecut în Târgu Mureş, pe strada Revoluţiei, foarte aproape de centru. Ca noutate în materie de cosmetică, aici se fac tratamente cu mătase naturală, care se mai numesc şi tratamente de înfrumuseţare. Are un efect remarcabil, reglează activitatea glandelor sebacee, diminuează cicatricile apărute în urma acneei, diminuează ridurile fine, pielea devenind netedă şi întinsă. Tot aici se mai fac tratamente cu mască de parafină, ideale pentru pielea uscată şi deshidratată. Pielea devine catifelată şi ridurile se diminuează mult. De asemenea, se fac tratamente de hidratare cu mască de caviar.
În ceea ce priveşte machiajul, specialista spune că se poartă culorile naturale, gri şi argintiu, iar seara auriu.
La “Romeo şi Julieta” se fac şi coafuri, dar marea provocare a hair-stylistei sunt tunsorile care se poartă în acest an. Tunsoarea trebuie să fie asimetrică, părul bine filat, iar părul lung, mult volum şi onduleuri.
Secretul unui păr îngrijit se află la îndemâna oricui; trebuie ales doar şamponul şi tratamentul potrivit. Iar pentru specialista de aici este suficient să îl atingă pentru a-ţi spune ce se potriveşte mai bine. Anul acesta se poartă culorile calde: cele trei reflexe de castaniu. La culorile reci se adaugă câteva şuviţe castanii, bej, reflexe mahon şi arămiu.
Foarte mulţi bărbaţi au ales să-şi urmeze frizeriţa la salonul “Romeo şi Julieta”. Ea are 26 de ani de experienţă şi tunde clientul în funcţie de fizionomia, vârsta şi textura părului. Pentru tineri în acest an sunt la modă tunsorile frajurate pe un păr de lungime medie. Aspectul trebuie să fie cât mai ordonat dezordonat. Se poartă şi şuviţele în contrast cât mai puternic cu culoarea naturală.
Bărbaţilor de vârstă mijlocie, oameni ocupaţi, dar care vor să arate bine, mereu îngrijiţi li se recomandă tunsoarea clasică, pierdută mult la ceafă, care le dă un aer tineresc, dar şi ştrengăresc. Pentru cei mai în vârstă se recomandă o tunsoare aerisită pe margini.
Pentru a fi în ton cu semnificaţia numelui salonului, profesionistele de la “Romeo şi Julieta” oferă pachete de servicii cu reducere de până în 30%, bonusuri, până de Sfântul Valentin.
"Pentru că vrem ca toţi îndrăgostiţii să fie şi mai frumoşi, iar cei care încă nu şi-au găsit perechea să aibă noroc de acum înainte", spune patroana salonului Marcela Fărcăşan.
Salonul are specialiste pregătite în Ungaria şi Italia, aparatură de ultimă generaţie, servicii de manichiură şi masaj.
Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE