Vântu, condamnat Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Vântu, condamnat

7185_vantu.gifCunoscutul om de afaceri şi patron media, Sorin Ovidiu Vântu, a fost condamnat la închisoare cu executare pe o perioadă de doi ani de zile.
Magistraţii Judecătoriei sectorului 1 au hotărât joi, sentinţa în dosarul Băncii de Investiţii şi Dezvoltare, în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu este acuzat de fals şi uz de fals. Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare şi plata a 150.000 de lei despăgubiri. Sentinţa poate fi contestată în instanţă de către avocaţii omului de afaceri.
Adio licenţe
Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului a anunţat că SOV va pierde toate licenţele pe care trustul Realitatea Media le deţine. Potrivit acestuia, el nu poate deţine aceste licenţe dacă este condamnat definitiv. Omul de afaceri deţine trustul Realitatea Media, care cuprinde posturile de televiziune Realitatea TV, Money Channel, Romantica TV, agenţia de ştiri NewsIn, postul Radio Guerrilla, publicaţia Academia Caţavencu etc. Reprezentantul Parchetului a cerut săptămâna trecută, la Judecătoria Sectorului 1, condamnarea omului de afaceri în procesul în care acesta este acuzat de fals în declaraţii în legătură cu constituirea Băncii pentru Investiţii şi Dezvoltare (BID). (B.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE