Salată boeuf Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Salată boeuf

Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: medie

Ingrediente:
8 250 g carne de vită,
8 500 g cartofi,
8 125 g pătrunjel,
8 125 g ţelină,
8 200 g morcovi,
8 125 g mazăre fiartă (conservă),
8 50 g verdeaţă,
8 300 g sos maioneză,
8 100 g castraveţi acri,
8 1 g piper, 20 g sare.
Pentru decor:
8 300 g roşii,
8 2 ouă fierte.
Mod de preparare:
Carnea se curăţă şi se spală, se pune la fiert în apă fierbinte. Legumele şi zarzavaturile se curăţa şi se spală. Cartofii se fierb în apă cu sare (în coajă), ouăle se curăţă de coajă şi se taie felii. Castraveţii se curăţă de seminţe şi se taie cuburi, se scurg de zeamă, verdeaţa se curăţă, se spală şi se taie mărunt. Roşiile se curăţă, se spală şi se taie felii. În timpul fierberii, supa se spumează, iar la jumătatea fierberii se adaugă zarzavaturile întregi. După fierbere şi răcire, carnea, zarzavaturile şi cartofii (curăţaţi de coajă) se taie cuburi. Legumele tăiate cuburi şi carnea se amestecă cu sosul maioneza la care se adaugă piperul, sarea şi verdeaţa. Se amestecă componentele bine, apoi se montează pe un platou sau în porţii pe farfurii de servit, dându-le o formă cu paleta. Se decorează cu roşii şi felii de ouă.
Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE