Budincă de cozonac Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Budincă de cozonac

Ingrediente:
8 300 g cozonac, 3 ouă plus 2 gălbenuşuri, 100 g zahăr, 375 ml lapte, 100 g stafide, 1 lingură esenţă de rom, scorţişoară.
Preparare:
Ungem o formă cu unt şi o tapăm cu hârtie de copt. Tăiem cozonacul cubuleţe şi-l aşezăm în formă împreună cu stafidele înmuiate în prealabil în apă caldă. Amestecăm ouăle şi gălbenuşurile cu laptele, zahărul, esenţa de rom şi scorţişoara. Omogenizăm, turnăm compoziţia peste cozonac şi dăm budinca la cuptor, pe baie de aburi, pentru 30 de minute. Când este gata, o lăsăm să se răcească 8-10 minute, o răsturnăm pe un platou şi o tăiem.
Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE