Turişti tâlhăriţi Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 26 Vizualizări

Turişti tâlhăriţi

7377_ev_Turi.gifDoi tineri din Austria, fată şi băiat, care se deplasau marţi (6 februarie) cu autoturismul dinspre Făgăraş spre Sighişoara au fost tâlhăriţi de un bărbat de etnie rromă pe care-l luaseră "la ocazie" dintr-o comună sibiană. În jurul orei 14, la ieşirea din localitatea Apold, judeţul Mureş, autostopistul i-a sustras tânărului austriac, sub ameninţarea cuţitului, 500 de lei noi.
Pentru că fata a încercat să-i ia apărarea prietenului său tâlharul a tăiat-o cu cuţitul la mână. Cei doi tineri austrieci au ajuns la Spitalul Municipal Sighişoara pentru îngrijiri medicale şi a fost sesizată Poliţia asupra celor întâmplate. În urma activităţilor specifice întreprinse oamenii legii din Sighişoara au reuşit în mai puţin de trei ore să-l identifice pe tâlhar, pe raza localităţii Netuş. Bărbatul apucase să se cinstească cu băutură din banii furaţi astfel că prejudiciul cauzat austriecilor a putut fi recuperat în proporţie de doar 70%.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, Poliţia urmând a se adresa Parchetului şi Judecătoriei Sighişoara cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi riscă să stea după gratii între 7 şi 20 de ani. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE