Putred de bogat Externe
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Putred de bogat

Oleg Deripaska, patronul gigantului rus de aluminiu Rusal, este omul cel mai bogat din Rusia cu o avere estimată la 21,2 miliarde de dolari (16,3 miliarde de euro), potrivit unui clasament publicat luni de săptămânalul rus Finans. Revista a stabilit un Top 500 a celor mai bogaţi oameni din Rusia, pe baza acţiunilor lor la bursă şi a averii lor personale.
Patronul Rusal îl surclasează pentru prima dată pe miliardarul Roman Abramovici, proprietarul clubului de fotbal britanic Chelsea şi guvernator al regiunii Ciuhotka, din Extremul Orient rus. Abramovici a ocupat primul loc în clasament în ultimii trei ani, averea sa în 2007 fiind evaluată la circa 21 de miliarde de dolari, precizează Finans.
Numărul trei pe lista magnaţilor este patronul demisionar al Norilsk Nickel, Mihail Prohorov, care a ţinut prima pagină a ziarelor în luna ianuarie după ce a fost arestat la Courchevel (în Alpii francezi) în cadrul anchetei privind implicarea sa într-o reţea de prostituţie. Per ansamblu, cei mai bogaţi 500 oameni din Rusia posedă 425,1 de miliarde de dolari (326,5 miliarde de euro), ceea ce înseamnă încă o dată şi jumătate mai mult decât anul trecut. Bogăţia primilor 10 din Top 500 a crescut cu 53% într-un an, mai indică săptămânalul rus Finans. (I.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE