Bucureştenii 2% din salariu pentru SMURD Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 24 Vizualizări

Bucureştenii 2% din salariu pentru SMURD

SMURD Bucureşti a colectat, în 2006, peste 200 de mii de lei în urma campaniei "2% pentru SMURD Bucureşti", un număr de 3.856 de bucureşteni virând doi la sută din salariul lor către acest ONG, a declarat, luni, prefectul Capitalei, Mioara Mantale.
Prefectul Capitalei a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că bucureştenii au posibilitatea să dea în continuare doi la sută din salariul lor pentru o organizaţie nonguvernamentală deoarece campania "2% pentru SMURD Bucureşti", campanie organizată în colaborare cu Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare, va continua şi în anul 2007.
La rândul său, directorul SMURD, Dr. Raed Arafat, a precizat că în urma campaniei din 2006, la nivelul întregii ţări, au fost colectaţi peste un milion şi jumătate de lei, dintre care 290.000 de lei numai în Capitală, banii urmând să fie cheltuiţi pentru achiziţia unei maşini de intervenţie pentru medicii de urgenţă.
"Sper că în acest an vom avea un rezultat mai bun, iar Bucureştiul să fie în capul listei", a afirmat Raed.
În perioada 26 februarie-4 martie, în Capitală, va fi organizată cea de-a doua ediţie a "Săptămânii Protecţiei Civile", care presupune întâlniri ale autorităţilor locale, expoziţii, dar şi un exerciţiu demonstrativ, prin care se va verifica gradul de pregătire al personalului abilitat în ceea ce priveşte intervenţia în cazul unor situaţii de urgenţă. (NewsIn)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE