Horoscop, joi, 8 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Horoscop, joi, 8 ianuarie 2009

Berbec
Cu greu faci deosebirea intre focul de paie si o dragoste profunda, dar o calatorie in acest weekend te va ajuta sa-ti satisfaci toate pornirile. Fii precaut.
Taur
Ai ajuns la o cotitura favorabila, va trebui sa te folosesti de ocazia ivita. Nu prea ti se potrivesc  jocul, nebuniile fara griji, fiind calculat de felul tau.
Gemeni
De multa vreme visezi la o iesire, la o escapada undeva in mijlocul naturii, azi va fi ocazia perfecta, si va aduce intalnirea care-ti va schimba viata.
Rac
Daca locul tau de munca inseamna sa lucrezi peste program nu are rost sa te agiti, va fi randul tau sa faci de serviciu. Daca nu te poti adapta, iti vei ingreuna doar situatia. 
Leu
Partenerul studiaza mersul trenurilor pentru o calatorie. Inca nu te poti obisnui ca s-a dus baba cu colacii si e vremea sa te apuci de carte!
Fecioara
Sanatatea de fier se datoreaza robustetii, dar si gandirii tale pozitive. Nu trebuie sa te agiti, vei putea pregati fiecare lucru la vremea lui.
Balanta
Weekendul inseamna o partida de pescuit la copca, nu te vei eschiva, important e sa fii impreuna cu cei dragi. Intelege ca nu suntem la fel.
Scorpion
Fantezia ta debordanta e greu de tinut in frau. Fii atent totusi sa nu navighezi pe cai gresite, ar fi pacat sa strici ce ai obtinut pana acum alergand spre fata morgana.
Sagetator
Ai timp de mici cumparaturi si de organizarea unei agape, veselia ta debordanta  e molipsitoare si cei din anturajul tau iti vor tine isonul.
Varsator
O seara reusita, chiar daca se gasesc oameni care sa te enerveze sau sa te deranjeze cu unele probleme. Vei face mici compromisuri si in cele din urma totul va fi bine.
Capricorn
Azi ai program cu copiii, un meci de fotbal, deplasari scurte si o vizita la fosta partenera de viata. Nimic nu te scoate din ritmul tau obisnuit. Asa ca va fi bine.
Pesti
Un nou prilej de a te simti bine alaturi de prietenii care te asteapta cam de mult la o bere. O intalnire din anturaj tinde sa devina ceva mai serios decat o idila.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE