Diana, eleva care vrea o cariera in publicitate Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Diana, eleva care vrea o cariera in publicitate

p_11_1_30.jpgDiana Olah este una dintre elitele Colegiului National ”Unirea“de la profilul Filologie Bilingv Engleza care a fost premiata cu Diploma de Excelenta, in 28 ianuarie, la spectacolul festiv “Varste, Timpuri, Valori…Uniriste”, organizat la Teatrul National din Targu-Mures. Am asteptat-o in culise pentru a afla ce ganduri o inceraca pe eleva din clasa a-X-a, la finalul Zilelor Colegiului ”Unirea“.
Reporter: Care sunt rezultatele cele mai importante pe care le-ai obtinut?
Diana Olah: In clasa a-IX-a am participat la trei olimpiade judetene la Limba si Literatura Romana, Limba Engleza si Istorie si am fost foarte aproape sa ma calific la fazele nationale. Am obtinut la Engleza si Istorie prima mentiune iar la Romana mentiune.
Rep.: Ce inseamna pentru tine aceasta diploma de excelenta?
D.O.: Inseamna foarte mult, pot sa spun ca este o recunoastere a eforturilor si sacrificilor mele. Am muncit foarte mult si azi chiar sunt fericita.
Rep.:Cum arata o zi din viata ta?
D.O.: Ma trezesc la ora şapte, pentru ca am ore zilnic de la 8 la 15.00, dupa-masa dupa ce sevesc masa si ma schimb imi fac temele si ma documentez… sunt zile in care ma prinde ora 23.00. Timp liber am foarte putin, mai mult in vacante si atunci citesc foarte mult, ascult muzica si vizionez filme.
Rep.: Care a fost cea mai buna medie anuala pe care ai obtinut-o vreodata?
D.O.:In gimnaziu am avut zece plin, doi ani la rand in clasele a-VI-a si a-VII-a in clasa a-VIII-a am avut 9,99 iar in clasa a-IX-a 9,89
Rep.: Te-ai gandit ce facultate vrei sa urmezi?
D.O.: Inca nu sunt decisa, dar ar fi o sansa sa optez pentru un domeniu in publicitate si marketing sau pentru jurnalism sa pot munci intr-o redactie la o revista de succes. In orice caz mi-as dori o cariera care sa imi poata stimula creativitatea.
Rep.: Care este cel mai frumos sfat pe care l-ai primit de la parintii tai?
D.O.: Sa nu uit sa zambesc si sa merg inainte.
Rep.:Ce te emotioneaza cel mai mult?
D.O.: Ma emotioneaza un cantec cu un text in care ma regasesc, o festivitate cum a fost aceasta.
Rep.: Cand ai plans ultima data?
D.O.:Acum cateva zile, din cuaza unei profesoare, care m-a suparat. M-am calificat la faza nationala la limba engleza si am lipsit ultimele doua saptamani de la scoala, pentru ca m-am pregatit pentru engleza. Acum in ultima saptamana mi-a fost dat un ultimatum de doamna profesoara de franceza sa vin sa imi dau niste teste, pe care le-am dat, am stiut si am scapat…sper.
Rep: Ai vreo superstitie?
D.O.: De obicei nu ma intorc din drum, in rest nu cred in pisica neagra sau ziua de vineri 13.
Rep: Ce planuri ti-ai facut de Valentine s Day?
D.O.: Deocamdata nu am prieten si nu mi-am facut planuri, va fi o zi obsnuita. Momentan sunt “available” dar daca gasesc intre timp un Fat-Frumos cine stie…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE