Horoscop, marti, 26 ianuarie 2010 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Horoscop, marti, 26 ianuarie 2010

Berbec
Vă aflaţi în ascensiune profesională. Începeţi să vă apropiaţi de obiective. Trebuie să fiţi îndrăzneţ. Dacă sunteţi obosit sau vă recuperaţi după o boală, începeţi să vă recăpătaţi tonusul, deveniti puternic,
Taur
În dragoste nu este cea mai bună zi pe care o puteţi avea, din cauza problemelor zilnice. Cu banii staţi mai bine, atâta timp cât nu faceţi cheltuieli ce depăşesc posibilităţile bugetare. Gândiţi-vă  ce luaţi din raft.
Gemeni
Când sunteţi acasă vă place să jucaţi rolul de tiran. Vă aflaţi astfel mereu în conflict cu cineva din familie. Chiar dacă vă nemulţumeşte lipsa de recunoştinţă a cuiva, trebuie să vă obişnuiţi cu astfel de oameni.
Rac
Faptul că primiţi afecţiune acasă vă face mai puternic şi vă ajută să evoluaţi pe plan profesional. Când vă elaboraţi proiectele sunteţi plin de tenacitate. Astăzi s-ar putea să fiţi nerăbdător să primiţi veşti.
Leu
Din punct de vedere financiar staţi bine. În următoarele săptămâni reuşiţi să vă măriţi veniturile. La serviciu aveţi unele iniţiative, însă evitaţi riscurile. În dragoste se poate spune că suneţi foarte norocos.
Fecioară
Un eveniment neprevăzut ar putea să vă facă să vă schimbaţi complet orientarea profesională. Gândiţi-vă bine la consecinţele asupra întregii familii, mai ales la copii. Unii nativi se simt demoralizaţi.
Balanţă
Disonanţele lui Pluton vă perturbă viaţa profesională. Există dezacorduri în echipă, întârzie punerea în aplicare a proiectelor. Folosiţi-vă de diplomaţie. Acasă luaţi foarte în serios rolul de părinte.
Scorpion
Aveţi ocazia să vă fructificaţi resursele materiale. Iniţiativele sunt îndrăzneţe. Trebuie să reduceţi cheltuielile. În cazul unor neînţelegeri cu părinţii, acestea se vor rezolva acum pe cale amiabilă.
Săgetător
Dacă aţi decis să începeţi un regim, acum este momentul ideal. Trebuie însă să aveţi grijă să nu exageraţi. Ca să nu vă afecteze sănătatea, alimentaţi-vă şi nu exageraţi cu limitele. Uele colaborări să refuzaţi.
Capricorn
Situaţia materială se află într-o stare cât se poate de bună. Reuşiţi să vă gestionaţi corect bugetul şi faceţi tranzacţii profitabile. La locul de muncă este bine să vă orientaţi către activităţi de lungă durată.
Vărsător
La serviciu conservaţi-vă energia, pentru că sunteţi tentat să exageraţi. Acasă este bine să nu cedaţi impulsului în faţa neînţelegerilor cu cei pe care-i iubiţi. Este doar un moment mai puţin plăcut.
Peşti
Mulţumită lui Jupiter ar trebui să aveţi multe bucurii amoroase azi. Dacă însă vedeţi că lucrurile stagnează şi că apar neînţelegeri în cuplu. La serviciu deveniţi mai încrezător în forţele proprii şi optimist.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE