Persoane salvate de la înghet de politistii comunitari Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 58 Vizualizări

Persoane salvate de la înghet de politistii comunitari

8_1_02.jpgPatrula 9 B a Politiei Comunitare Târgu-Mures a gasit vineri, 22 ianuarie, la ora 13.30, în Parcul Eroilor din localitate, o persoana cazuta în zapada. La identificare, s-a constatat ca numitul T.K. fara domiciliu stabil, se afla într-o stare avansata de ebrietate, persoana fiind transportata la SMURD pentru îngrijiri medicale, a anuntat Valentin Bretfelean, seful interimar al Politiei Comunitare Târgu-Mures. De asemenea, ca urmare a unei sesizari primite de la presedintele Asociatiei de Proprietari nr. 32, patrula 9 Interventie a procedat în noaptea de 24 ianuarie, la ridicarea din zona centrala a orasului si internarea la azilul de noapte, a unei persoane lipsite de adapost. «Tot în noaptea de 24 ianuarie, mai exact la ora 23.30, patrula mobila 9 B a depistat o femeie în vârsta de 77 ani, domiciliata în comuna Panet, sat Berghia, deplasându-se pe jos, pe Podul Mures. Întrebata ce cauta la o ora atât de târzie în frig, a aratat ca doreste sa ajunga la fiica dânsei, în satul Poienita, comuna Livezeni. A fost adusa la sediul SPPC, iar mai apoi, transportata în sala de asteptare apartinând autogarei Siletina, fiind sprijinita sa urce în autocar pentru a efectua deplasarea spre domiciliul acesteia», a declarat Valentin Bretfelean.
Acesta a precizat ca în aceeasi zi, prin Dispeceratul Integrat de Urgenta 112, a fost solicitat un echipaj pentru a ridica un numar de cinci persoane fara adapost din Piata Garii. «Postul de televiziune Realitatea TV a surpins în imagini operatiunea condusa de agentii Politiei Comunitare prin care oamenii strazii au fost însotiti si adapostiti în siguranta, fiind cazati la azilul de noapte situat pe strada Rozmarinului», a încheiat Valentin Bretfelean.

Având în vedere ca valul de frig din ultima vreme creeaza premisele pericolului iminent de înghet, repetam îndemnul facut în data de 14.01.2010, rugând cetatenii sa dea dovada de spirit civic si sa apeleze serviciul telefonic 112, în cazul în care iau act de existenta unor persoane expuse acestui risc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE