Spitalul Nova Vita, o investitie de peste 7 milioane de euro Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

Spitalul Nova Vita, o investitie de peste 7 milioane de euro

7_1_02.jpg
Centrul Medical Nova Vita va inaugura joi, 28 ianuarie, in prezenta ministrului Sanatatii Cseke Attila si a oficialitatilor locale, un nou spital privat ce vizeaza acoperirea tuturor specialitatilor medico-chirurgicale.
Acesta are o suprafata totala de 5.800 mp structurat pe noua nivele S + P + 7 E are condiţii de cazare hoteliere si asigură servicii medicale de cea mai înaltă clasă, fiind cooptaţi cei mai buni specialişti din judet, tara si din strainatate. Spitalul va avea in structura functionala mai multe cabinete de consultatii in diferite  specialitati, bloc operator, etc. De asemenea este un concept in care tehnicile si echipamentele medicale de ultimoa generatie, dotarile luxoase, ambientul si personalul medical vor asigura servicii medicale la standarde europene. „Investesc în domeniul medical pentru ca omul are dreptul la îngrijiri şi asistenta medicala de înalta clasa. Investesc în domeniul medical pentru ca ştiu, din proprie experienta, ca sanatatea este cel mai de pret aspect al vietii noastre. Daca sistemul public de sanatate nu poate oferi resursele necesare pentru infrastructura spitaliceasca, atunci este de datoria noastra, a celor care putem, sa ne investim banii în afaceri care au si un impact social în comunitate. Un spital nu este o simpla afacere, este un mod de a-ti arata aprecierea fata de faptul ca ai avut sansa sa castigi bani, pe care esti dator sa îi întorci catre comunitate”, a declarat Virgil Mailat, investitorul Centrului Medical Nova Vita.
In noul spital va fi gazduita prima maternitate privata din judet, ce va oferi  servicii medicale de asistenta la nastere, pe cale naturala sau prin cezariana. Prin intermediul blocului de nasteri destinat supravegherii materno-fetale inainte de nastere, dotarii cu paturi mobile, rabatabile, cu posibilitati de adaptare pozitionala, cardiotocografe disponibile permanent si sursa de oxigen, travaliul se poate desfasura in deplina siguranta pentru mama si fat, conditiile permitand prezenta unui membru al familiei alaturi de viitoarea mama. Exista, de asemenea, facilitatile necesare recoltarii sangelui placentar din care se izoleaza celulele stem. De asemenea, saloanele unde vor sta mama si copilul sunt in sistem rooming-in considerate de lux prin dotarile oferite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE