Sighisoreanca Cristina a pozat pentru “Elle” si “Cosmopolitan” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Sighisoreanca Cristina a pozat pentru “Elle” si “Cosmopolitan”

p_14_1_dd6b29.jpgS-a nascut la data de 6 septembrie 1985, la Sighisoara, are înaltimea de 1,68 metri, 52 de kilograme si dimensiunile de 87/62/90. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din Cluj Napoca, iar în prezent urmeaza un masterat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. Mai multe despre Cristina Suciu, în interviul care urmeaza.

Reporter: Ce vrei sa faci dupa ce îti definitivezi studiile?
Cristina Suciu: Vreau sa am propria mea afacere, as vrea sa încerc sa fac ceva în turism, nu stiu, poate voi întreprinde ceva în acest sens împreuna cu sora mea, care este licentiata în turism. Initial mi-am dorit sa merg la Bucuresti, dar datorita crizei posturile care sa-ti permita sa supravietuiesti de unul singur în capitala s-au împutinat foarte tare, asa ca am renuntat si m-am întors acasa.
Dar viata este destul de complicata, asa ca haide sa nu privim prea departe în viitor…
Rep.: Cum ai ajuns în modeling?
C.S.: Mi-a placut dintotdeauna sa pozez, faceam poze mereu cu orice ocazie. Asa din joaca, am trimis fotografiile facute la mai multe concursuri si astfel am ajuns sa colaborez cu Panten. Am realizat un advertorial si am aparut în mai multe reviste, “Elle”, “Unica”, “Cosmopolitan”, “Avantaje”, “Joy”, “Glamour”, “Ce se întâmpla doctore?”, “TV Mania”, “TV Satelit” si altele.
Rep.: Cum trebuie sa fie barbatul ideal?
C.S.: Sunt o fire prietenoasa, mereu pusa pe distractii… însa perfectionista în acelasi timp, deci si el trebuie sa fie compatibil, în plus trebuie sa fie sincer, matur, inteligent si cu simtul umorului…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE