Movilă Dumitru, bunic pentru a treia oară Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 80 Vizualizări

Movilă Dumitru, bunic pentru a treia oară

12-1_09.jpg
Cea de-a treia nepoată a consilierului local Dumitru Movilă Movilă din comuna Răstoliţa, Cezara Livia, a fost botezată sâmbătă, 29 ianuarie 2011, în aceeaşi zi în care firma Mercedes a sărbătorit 150 de ani de când a cerut brevet de inventie pentru primul lor autovehicul.
Cezara Livia Movilă, alias mult dorita nepoată a consilierului Dumitru Movilă şi a soţiei sale Aurelia, a fost botezată la biserica ortodoxă cu hramul “Sfântul Nicolae”din comună de preotul Moldovan Lircă Ioan. Părinţii fetiţei în vârstă de doar patru luni şi trei săptămâni sunt Nina, inspector pe probleme de asistenţă socială în cadrul primăriei Răstoliţa, iar tatăl Liviu Movilă este asociat la firma “DanLiv” cu profil de exploatări forestiere. Nina şi Liviu sunt căsătoriţi de 14 ani şi mai au un fiu care anul acesta va împlini zece ani. După botez, invitaţii au petrecut la restaurantul “Montana” din Morăreni. Printre invitaţii care au participat la botez s-au numărat şi Gheorghe Mogilă – primarul comunei Răstoliţa, Ioan Movilă – fost ultimul prim-secretar al Comitetului Judeţean de Partid al judeţului Mureş, colegii părinţilor, rudele printre care s-a numărat şi o mătuşă venită direct de la Bucureşti. ”Suntem o familie împlinită acum. Mie mi-ar plăcea ca fiica nostră să devină actriţă dar bineînţeles că vom fi atenţi la ce aptitudini îşi va dezvolta şi vom ţine cont de dorinţele ei şi o vom ajuta şi o vom sprijinii să meargă pe drumul pe care îl va alege ea în viaţă”, a declarat Nina, mama fetiţei.
Redacţiei cotidianului Zi de Zi îi urează Cezarei bun venit în această lume, multă fericire şi o viaţă frumoasă pentru că cei mai minunaţi părinţi deja îi are. Felicitari!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE